(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Kotletka pod zelím na anglické slanině

Potřebné ingredience
4 kotlety ,sůl, pepř, sladká paprika, hladká mouka,olej,150g anglické slaniny v celku, 1 cibule, 250 g hlávkového zelí
Postup přípravy
Kotlety naklepeme , osolíme, opepříme ,posypeme mletou paprikou, lehce obalíme v mouce.Na pánvi rozehřejeme olej a kotlety opečeme z obou stran, pak je mírně podlijeme ,přikryjeme pokličkou a dusíme asi 30 minut do změknutí.V kastrolu si na oleji oresujeme nakrájenou cibuli a anglickou slaninu nakrájenou na malé kostičky.Pak přidáme na nudličky nakrájené zelí, trochu podlijeme, osolíme a dusíme do změknutí.
Kotlety podáváme s vařeným bramborem ,pokryté směsí se zelí a polité šťávou z výpeku.
Kotlety podáváme s vařeným bramborem ,pokryté směsí se zelí a polité šťávou z výpeku.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

JKpipule
(upraveno)
7. 6. 2015, 18:37




nahlásit
laskonka333
(upraveno)
8. 5. 2015, 12:01

nahlásit