Obrácený jablečník růžový

Potřebné ingredience
Korpus: 4 vejce, 200 g cukru krupice, 200 g polohrubé mouky, 1/2 prášku do pečiva, 6 PL teplé vody, 4 PL oleje. Dále: 500 g očištěných jablek, ½ vanilkového cukru, trošku skořice. Pudink: 400 ml mléka, 1 vanilkový pudinkový prášek, 2 PL cukru, kousek másla. Krém: 500 g bílého jogurtu, 250 g tvarohu ve vaničce, cukr dle chuti, 7 PL malinové šťávy (z povařených a přepasírovaných malin), 250 ml smetany ke šlehání, 6 želatinových plátků. Dále: kandované třešně.
Postup přípravy
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé