(recept
si oblíbilo 29 návštěvníků)
Pizza těsto-to NEJLEPŠÍ A OSVĚDČENÉ!!!přivezené přímo od šéfkuchaře z Itálie!!!
Potřebné ingredience
400 g vysokolepkové mouky (na pizzu) 600 g hl.mouky 1 pol.lžíci soli-zarovnanou 1|2 žloutku 1 dcl piva 24 g medu 200 ml vody 320 ml mléka 2 dcl olivového oleje
Postup přípravy
Tento recept získal můj šéf,který provozuje restauraci,od šéfkuchaře z pizzerie přímo z Itálie.Je tajný ale já se rozhodla ho zveřejnit poté,co tady nacházím spoustu receptů na tu "zaručeně nejlepší" pizzu.Takže tohle množství je pro klasickou domácí kuchyni,ale klidně si můžete udělat i z dvojité dávky a dát do igelitu do lednice.Tam může zůstat v klidu několik dní a vy jen odebíráte....
Samozřejmě na pizzu nepatří kečup!!Buď vyválenou placku do tenoučka natřeme protlakem nebo z většího množství protlaku si uvaříme tzv.sugo,které je ochucené nejenom česnekem a bylinkami....pokud by byl zájem,mohu vložit i recept na sugo :)
Pizzu si samozřejmě obložíte čím chcete,co máte rádi a upečete.
Garantuji všem kdo vyzkouší že neprohloupíte!!U nás ve městě je naše pizza vyhlášená (nejsme klasická pizzerie) ale pouze restaurace :)
Takže teď kdyby mě viděl šéf tak mi usekne pracky za to co jsem udělala a na hodinu vyhodí......tento recept totiž nezná ani jeho manželka...:))
Budu ráda když vyzkoušíte a písnete jak dopadlo a jak chutnalo.Díky a přeji mnoho úspěchů a DOBROU CHUŤ!!!
Samozřejmě na pizzu nepatří kečup!!Buď vyválenou placku do tenoučka natřeme protlakem nebo z většího množství protlaku si uvaříme tzv.sugo,které je ochucené nejenom česnekem a bylinkami....pokud by byl zájem,mohu vložit i recept na sugo :)
Pizzu si samozřejmě obložíte čím chcete,co máte rádi a upečete.
Garantuji všem kdo vyzkouší že neprohloupíte!!U nás ve městě je naše pizza vyhlášená (nejsme klasická pizzerie) ale pouze restaurace :)
Takže teď kdyby mě viděl šéf tak mi usekne pracky za to co jsem udělala a na hodinu vyhodí......tento recept totiž nezná ani jeho manželka...:))
Budu ráda když vyzkoušíte a písnete jak dopadlo a jak chutnalo.Díky a přeji mnoho úspěchů a DOBROU CHUŤ!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

jana + 2
(upraveno)
14. 9. 2016, 11:58
ja delam tuhle, 500g mouka, 315g (ne ml) vody, 10g sul a 4g kvasnice, pravidelne ji delame s deckama, ktere si ji samy nazdobi.
nahlásit

len.z
(upraveno)
14. 9. 2016, 12:23
Mléko do těsta na pizzu..... toto je urážka všech italských pizzařů !!!!!!

nahlásit

Dan.ka
(upraveno)
19. 4. 2016, 12:41
Vy jste riskovala useknutí pracek?
No tak to musí být pravdu hodně tajný recept


nahlásit

jarre
(upraveno)
19. 4. 2016, 13:52
@Dan.ka
no jo Danuš,riskovala
a představte si že šéf si stále myslí že je tajný
no nicméně je fakt že u nás ve městě ho skutečně znají jen 4 lidi,máme zde i Pizzerii ale tato pizza je zde vyhlášená,tak nevím





nahlásit

danima3
(upraveno)
19. 4. 2016, 11:42
no to je fakt pravý italský

nahlásit

jarre
(upraveno)
19. 4. 2016, 13:53
@danima3
Silvi jestli máte lepší,hoďte do placu,ráda se nechám poučit


nahlásit

danima3
(upraveno)
22. 4. 2016, 11:53
@jarre
pravá italskáá pizza je jen voda, kvásek, olivový olej a mouka, např. viz. recepty emanuela riddi , ale není to pro lidi, co do klasických těst cpou jogurty, zakysané smetany apod. a ze starých receptů dělají buchty
nahlásit

evicela
(upraveno)
19. 4. 2016, 11:37
mléko do těsta na pizzu? Tak to koukám, koukala jsem Italům pod ruku co do těsta dávají ale mléko to rozhodně nikdy nebylo, že by jste klidně dala na web tajný recept za což by následovala vyhazov(já bych vás tedy vyhodila určitě)to se mě nezdá protože tamtamy duní stále a co se dá na mimáč ví za den celá republika, no nic vaše věc

nahlásit

jarre
(upraveno)
19. 4. 2016, 13:41
@evicela
ale Evi,zase taková drbána to není,recept tady je už od loňska a nemám strach že by se to šéf dozvěděl
jinak já osobně jsem tam nebyla ale on tam byl a tento recept si přivezl přímo odtud,ať už věříte nebo ne,za to mléko mě prosím nekamenujte,já pouze poslala dál


nahlásit
Egreska
(upraveno)
19. 4. 2016, 10:27
ešte nikdy som nevidela aby talian daval do cesta na pizzu mlieko...bude koláčoidné..nekritizujem len nahlas rozmyšlam... vyskúšam...
nahlásit

jarre
(upraveno)
19. 4. 2016, 13:43
@Egreska
Marti vyzkoušejte a uvidíte,přeji aby se zadařilo

nahlásit

caprndacka
(upraveno)
25. 3. 2016, 21:48






nahlásit

jarre
(upraveno)
18. 4. 2016, 21:10
@caprndacka
Miško tak ať se povede




nahlásit

JarJak
(upraveno)
1. 2. 2016, 13:11
A to tam nepatří ani droždí?

nahlásit

jarre
(upraveno)
25. 3. 2016, 21:06
@JarJak
místo droždí tam je to pivko



nahlásit