NA ŠPAGETY
Potřebné ingredience
Maso mleté hovězí (může být i vepřové,směs atd). Cibule, olej,paprika sladká mletá i pálivá. Domácí lečo(malá sklenička) Domácí lečo dělám jen na vodě, objemově stejné množství cibule,papriky,rajčat rozdusím,až se odpaří část vody, dám do sklenic a sterilizuji,pak používám pod guláše, do rizota,na špagety i na klasické lečo. Domácí kečup.
Postup přípravy
Osmahnu cibuli do zlatova,přidám mleté maso, orestuji,osolím,opepřím,přidám mletý kmín,trošku mletých paprik,malá sklenička leča, zaliji vodou a dusím . Asi hodinu, voda je téměř vydušená,přidám domácí kečup, ještě chvilku provařím. Musí být dost hustá omáčka.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

plamenek
(upraveno)
8. 3. 2016, 10:58
Zapomněla jsem napsat, že bohatě posypu strouhaným sýrem .
. Jasně, že lepší je tučnější.

nahlásit
DanušaP
(upraveno)
8. 3. 2016, 12:27
@plamenek
a taky na to lečo

nahlásit

plamenek
(upraveno)
27. 10. 2016, 22:18
@DanušaP

nahlásit
laskonka333
(upraveno)
8. 3. 2016, 10:53


nahlásit