JEN TAK PRO RADOST

Potřebné ingredience
PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Vanilkovo-citronový korpus, krém šlehačkovo-tvarohový s přidáním višňového smetanového jogurtu + krém ganache z bílé čokolády na pomazání celého dortu, cukerný sirup s trochou vanilkové esence na prokapání korpusů, opražené kousky z vanilkovo-citronového korpusu na obsypání boků a zdobení rozpuštěnou čokoládou jen tak z fantazie, co mě v ten moment napadlo.
Váha dortu: 2 kg
Váha dortu: 2 kg

*
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
mari62
(upraveno)
16. 5. 2016, 19:03
Krásný







nahlásit

chalupnicka
(upraveno)
16. 5. 2016, 8:10
Krásně nazdobený




nahlásit

Arěv52
(upraveno)
16. 5. 2016, 8:40
@chalupnicka
Děkuji za pochvalu, byla to jen taková rychlovka ke kávičce.
nahlásit

jitkaad
(upraveno)
15. 5. 2016, 18:05
moc krásný

nahlásit