(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Rybí filé zapečené s rajčaty a Nivou

Potřebné ingredience
4 kostky rybího filé ( treska apod. nejlépe bez kostí),3 rajčata,česnek podle chuti,špetku oregána,pepř,sůl,citonovou šťávu a 10 dkg Nivy,olivový olej
Postup přípravy
Pekáček nebo zapékací misku vytřeme olivovým olejem, poklademe kostky zmraženého ( pouze trochu povoleného) filé,které jemně osolíme a pokapeme citronovou šťávou,( solíme jen jemně -Niva je slaná) necháme 10 minut stát.Mezi tím si nahrubo rozmixujeme ( aby zůstaly částečně kousky) oloupaná rajčata,česnek(3-4 stroužky), 1 lžíci olivového oleje a oregáno.Filé jemně opepříme barevným pepřem a zalijeme umixovanou směsí, dáme zapékat do vyhřáté trouby na 200°C.Zapékáme asi 25 minut a pak posypeme nastrouhanou Nivou a zapékáme, ještě dalších asi 10 minut) do zlatova).Podáváme s vařeným bramborem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lordol
(upraveno)
10. 5. 2017, 15:48
Odkud přišel ten nápad cpát na rybu sýr? Myslím rybu a ne ten mražený humus...to má do ryby hodně daleko


nahlásit
Zrušený účet
(upraveno)
10. 5. 2017, 17:54
@lordol
Karle, se asi moc nudíš, viď?
nahlásit

Casandra
(upraveno)
30. 10. 2016, 13:51
Dnes jsem vyzkoušela, skvělý recept, doporučuji vyzkoušet, je to rychlé a výborné, děkuji



nahlásit

Evula.U
(upraveno)
10. 9. 2016, 14:43
Ryby chod je stale vitan



nahlásit
laskonka333
(upraveno)
9. 9. 2016, 17:37

nahlásit