Svatební dort tři patra " Eustoma"
Potřebné ingredience
Spodní korpus 28cm čokoládový s pařížskou šlehačkou a višně v gelu. Střední korpus 20cm světlý vanilkový korpus kokosový krém s kokosem. Vrchní korpus 15cm red velvet mascarpone a jahody. Váha cca 9,3kg, K2+WI, stuha, květy SMF Výška dortu 38cm
Postup přípravy
ww
ww
ww
ww
ww
ww
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Venunka
(upraveno)
4. 2. 2017, 21:35
luxusní práce
Zuzikk
(upraveno)
4. 10. 2018, 17:13
@Venunka
Děkuji
MíšaC
(upraveno)
20. 1. 2017, 21:48
Překrásný
Zuzikk
(upraveno)
4. 2. 2017, 20:44
@MíšaC
Děkuji