Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

Smažené čínské nudle s kuřecím masem-vareni.cz

0.0
Smažené čínské nudle s kuřecím masem-vareni.cz

Potřebné ingredience

4 stroužky česnek, 400g vaječné čínské nudle ,1 ks cibule, 1 lžička škrobová moučka, 3 plátky kuřecí prsní řízek, 2 lžíce sójová omáčka, 1 ks červená paprika, 1 ks menší pórek, 2 ks větší mrkev,1 - 2 lžiček koření čína,2ks stonku řapíkatého celeru,3 ks vetších žampionu

Postup přípravy

Postup přípravy receptu

Zeleninu omyjeme, cibuli a česnek oloupeme, mrkev oškrábeme. Papriky zbavené jádřinců nakrájíme na nudličky, oloupanou cibuli rozpůlíme a nakrájíme na proužky, mrkev na půlměsíčky, pórek na kolečka, česnek na plátk,žampiony na plátky,řapikatý celer na kostičky.

Zeleninu zprudka smažíme na oleji, dokud nezměkne. Musí ale zůstat polosyrová, křupavá.

Maso nakrájíme na malé kousky a ty promícháme se škrobovou moučkou.Na pánvi maso zprudka osmažíme na rozehřátém oleji, ochutíme kořením na čínu a sójovou omáčkou. Usmažené maso pak promícháme se smaženou zeleninou.

Čínské nudle povaříme ve vroucí osolené vodě 2 minuty, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Okapané nudle zprudka smažíme 2 - 3 minuty v hluboké pánvi na rozpáleném oleji. Během smažení je promícháváme. Smažíme vždy 1 - 2 porce nudlí. Ve větším množství by se na pánvi slepovaly.

Usmažené čínské nudle promícháme s masovou směsí a podáváme. Můžeme připepřit nebo přisolit.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Raguella 21. 8. 2021, 19:26
Dobrý den,dnes jsem zhotovila jídlo podle Vašeho receptíku a moc nám všem chutnalo.. (jidlo) Děkuji za bezva receptík a určitě se k němu budu moc ráda vracet. (dance) :-) (Y) (L) (F) (hello)
Helunda 29. 1. 2017, 14:07
Vyzkoušela jsem a jsou výborné, možná i zdravější, než od Vietnamců.. (Y)
mumlina (upraveno) 26. 1. 2017, 8:47
výborný , nedávala jsem moučku ani uvedené koření, je to vynikajicíc

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie