podkova
Potřebné ingredience
piškotový korpus, máslový krém, marmeláda, čokošupinky, cukrový máček, ozdoby smartlex velvet a plastická čokoláda hnědá
Postup přípravy
klasický dort hnědo-bílá kombinace
vyzkoušela jsem plastickou čokoládu - dobře se s ní pracuje a dobře chutná, jen ozdoby jsou křehčí než z klasických modelovek
vyzkoušela jsem plastickou čokoládu - dobře se s ní pracuje a dobře chutná, jen ozdoby jsou křehčí než z klasických modelovek
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
MíšaC
(upraveno)
19. 11. 2017, 17:42
Vypadá nejen pěkně, ale i chutně
palca
(upraveno)
12. 2. 2018, 18:32
@MíšaC
děkuji