Zobrazit přihlášovací formulář

Jednoduchá polévka z kyselého zelí

0.0
Jednoduchá polévka z kyselého zelí

Potřebné ingredience

BIO Rýžové chlebíčky s amarantemrn400 g kyselého zelírn1 litr zeleninového vývarurn4 menší bramboryrn1 lžíce vepřového sádlarn2 lžíce hnědé pohankyrn1 středně velká cibulern2 stroužky česnekurn1 lžička mleté papriky maďarského typurnSůl, mletý pepř dle potřebyrnLístky čerstvé majoránky na ozdobu

Postup přípravy

Hnědou pohanku uvaříme v zeleninovém vývaru. Brambory vaříme samostatně ve slupce, oloupeme, rozkrájíme na poloviny a opečeme na sádle dohněda. Po jejich vyjmutí na stejném sádle dohněda orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené kyselé zelí, nastrouhaný česnek, posypeme mletou červenou paprikou a přidáme uvařenou pohanku spolu s vývarem. Polévku krátce povaříme, aby se chutě spojily. rnrnPodáváme s bramborami a nadrcenými BIO RACIO rýžovými chlebíčky a ozdobené lístky majoránky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 26. 11. 2017, 22:32
(Y)
zuzan 24. 11. 2017, 14:30
Romanko, díky za výborný receptík. Polévku jsem vyzkoušela s menšími úpravami :-), přidala jsem do ní sušené houby, mletý kmín a sušenou majoránku a potom ještě nějaké další koření pro dochucení. (Y) (Y) (Y) Je moc dobrá, lehká, bez zbytečných smetan apod., přitom dostatečně hustá a sytá... (flower) (flower). Místo rýžových chlebíčků jsem si ji dala se semínkovým chlebíkem a nemělo to chybu |:o) |:o).

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie