(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Nadívané žampiony
Potřebné ingredience
velké hlavičky žampionů (případně portobella), mleté krůtí maso, šalotka, česnek, vejce, petrželka, sůl, pepř, sladká paprika, kousek másla
Postup přípravy
Nejprve připravit nádivku: mleté krůtí maso + vejce + na jemno pokrájená šalotka + prolisovaný česnek + petrželka + sůl, pepř a trocha sladké papriky - vše promíchat.
Ze žampionů odstranit nohy a hlavičky naplnit nádivkou.
Dno hrnce trochu máznout máslem, naskládat hlavičky žampionů, na ně položit kousek másla. Trochu podlít vodou - cca ½ dcl.
Pomalit 4,5 hod na LOW (3,5l hrnec).
Ze žampionů odstranit nohy a hlavičky naplnit nádivkou.
Dno hrnce trochu máznout máslem, naskládat hlavičky žampionů, na ně položit kousek másla. Trochu podlít vodou - cca ½ dcl.
Pomalit 4,5 hod na LOW (3,5l hrnec).
Nejprve připravit nádivku: mleté krůtí maso + vejce + na jemno pokrájená šalotka + prolisovaný česnek + petrželka + sůl, pepř a trocha sladké papriky - vše promíchat. Ze žampionů odstranit nohy a hlavičky naplnit nádivkou. Dno hrnce trochu máznout máslem, naskládat hlavičky žampionů, na ně položit kousek másla. Trochu podlít vodou - cca ½ dcl.
Pomalit 4,5 hodiny na LOW.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
evicela
(upraveno)
6. 1. 2018, 11:09
taky bych si dala, já ještě do nádivky přidávám Sýr Lučina tu kostku , je to potom krásně vláčné
laskonka333
(upraveno)
5. 1. 2018, 16:08