Zobrazit přihlášovací formulář

Pomalý hrnec

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Nadívané žampiony

0.0
Nadívané žampiony

Potřebné ingredience

velké hlavičky žampionů (případně portobella), mleté krůtí maso, šalotka, česnek, vejce, petrželka, sůl, pepř, sladká paprika, kousek másla

Postup přípravy

Nejprve připravit nádivku: mleté krůtí maso + vejce + na jemno pokrájená šalotka + prolisovaný česnek + petrželka + sůl, pepř a trocha sladké papriky - vše promíchat.
Ze žampionů odstranit nohy a hlavičky naplnit nádivkou.
Dno hrnce trochu máznout máslem, naskládat hlavičky žampionů, na ně položit kousek másla. Trochu podlít vodou - cca ½ dcl.

Pomalit 4,5 hod na LOW (3,5l hrnec).

Nejprve připravit nádivku: mleté krůtí maso + vejce + na jemno pokrájená šalotka + prolisovaný česnek + petrželka + sůl, pepř a trocha sladké papriky - vše promíchat. Ze žampionů odstranit nohy a hlavičky naplnit nádivkou. Dno hrnce trochu máznout máslem, naskládat hlavičky žampionů, na ně položit kousek másla. Trochu podlít vodou - cca ½ dcl.

Pomalit 4,5 hodiny na LOW.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

evicela 6. 1. 2018, 11:09
(Y)taky bych si dala, já ještě do nádivky přidávám Sýr Lučina tu kostku , je to potom krásně vláčné (jidlo)
laskonka333 5. 1. 2018, 16:08
:-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie