Zobrazit přihlášovací formulář

Pomalý hrnec

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Dýňová polévka (s kuřecím vývarem)

0.0
Dýňová polévka (s kuřecím vývarem)

Potřebné ingredience

kuřecí díly na polévku, dýně (Hokkaido, muškátová...), několik kuliček pepře, sůl, sladká smetana, na dozdobení a dochucení dýňový olej a zakysaná smetana

Postup přípravy

Nejprve dát do hrnce kuřecí skelet + 2 kuličky pepře + sůl.
(Já dávám skelety vařit do sítka, abych nemusela z polévky lovit kosti, maso a koření, ale není to nutné, je možné prostě uvařit vývar, potom scedit a pak teprve dovařit s dýní).
Pomalit minimálně 7 hodin na LOW (3,5l hrnec).

Potom do hrnce přisypat na kostky nakrájenou dýni a pomalit další 2 hodiny.

Poté odstranit z polévky skelet i koření, přidat sladkou smetanu a rozmixovat.

Na závěr přidat obrané maso, pokud je, na talíři dozdobit kysanou smetanou a zakápnout dýňovým olejem.

Nejprve dát do hrnce kuřecí skelet + 2 kuličky pepře + sůl. Pomalit minimálně 7 hodin na LOW.

Potom do hrnce přisypat na kostky nakrájenou dýni a pomalit další 2 hodiny.

Poté odstranit z polévky skelet i koření, přidat sladkou smetanu a rozmixovat. Na závěr přidat obrané maso, pokud je, na talíři dozdobit kysanou smetanou a zakápnout dýňovým olejem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

mimicek 13. 10. 2021, 22:31
(Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie