Listový baby špenát s kuřecím masem a bramborem z pomalého hrnce

Potřebné ingredience
Listový špenát (použila jsem celý velký sáček), kuřecí prsa nakrájená na malé kousky, brambory, 4 stroužky česneku, kousek slaniny (krásné vše provoní - já použila vlastní douzenou:-) a na posypání Grand padano sýr
Postup přípravy
Listový špenát bude sahat až téměř k pokličce, opravdu se nebojte a dejte ho tam hodně:-)
Dělala jsem na vyšší stupeň tři a pů hodinky. Na talířku jsem zasypala GRAND PADANO sýrem. Stojí za to koupit opravdu Grand Padano nebo Moravia. Když budete chtít ušetřit na obyčejné cihle, budete hodně ochuzeni na chuti.
Možná nevypadá moc vábně, ale chutná opravdu královsky:-)

Uzená slanina. Přestože slaninu moc nemusím, tady po jí zůstala neskutečná vůně a chuť.

Brambory na kousky.

Kuřecí stehenní řízek na kousky s prolisovaným česnekem.

A pořádná hromada špenátu:-)

Pomalíme a pomalíme cca 3,5 hodiny na vyšší stupeň.

Výsledek po třech a půl hodinách možná nevypadá vábně, o to lépe ale chutná:-)

A pro ty kdo ještě neobjevili jeho chuť...Grand Padano...stačí opravdě jemně poprášit.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu















![[A]](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/17.gif)










