(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Vepřové plecko z PH, slezské zelí, knedlík

Potřebné ingredience
3/4 kg vepřového plecka a další (v textu)
Postup přípravy
Vepřové plecko několikrát nakrojíme (ale nedokrojíme), prosolíme, opepříme, okmínujeme. Do PH dáme na dno krájenou cibuli, drobně sekaný (nebo utřený) česnek. Podlijeme cca 1 - 1,5 dc vody. Na tuto "postýlku" dáme připravené maso a přidáme 1 PL sádla. Hrnec nastavíme na HIGH na 6 hodin. V polovině pečení maso otočíme a hodině před koncem znovu otočíme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
denka47
(upraveno)
14. 6. 2014, 15:52
Pekný den prajem všetkým.Chcem sa opýtať, čo je pomalý hrniec. Vdaka za odpoved.
nahlásit
laskonka333
(upraveno)
10. 1. 2014, 12:20

nahlásit