PRO MILOVNÍKA FLORBALU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: vanilkový
KRÉM: karamelový ze Salka s přídavkem karamelového pudinku speciál od Dr. Oetker
KRÉM: mascarponový se smetanou a zašlehanou čokoládou Ledové kaštany (35 g)
KRÉM NA ZDOBENÍ: máslový s vanilkovým pudinkem + pár kapek rumu a do zbytku zašlehána tmavá čokoláda.
SIRUP NA KORPUSY: voda + cukr = převařit a do vychlazené přidat rum nebo rumovou esenci
DÁLE: mleté vlašské ořechy + trochu cukru krupice na zkaramelizování
ČOKOHMOTA: na horní část dortu pro uložení postavičky a doplňků
FORMA NA PEČENÍ: 28 x 28 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5200 g, výška dortu: 9 cm
KRÉM: karamelový ze Salka s přídavkem karamelového pudinku speciál od Dr. Oetker
KRÉM: mascarponový se smetanou a zašlehanou čokoládou Ledové kaštany (35 g)
KRÉM NA ZDOBENÍ: máslový s vanilkovým pudinkem + pár kapek rumu a do zbytku zašlehána tmavá čokoláda.
SIRUP NA KORPUSY: voda + cukr = převařit a do vychlazené přidat rum nebo rumovou esenci
DÁLE: mleté vlašské ořechy + trochu cukru krupice na zkaramelizování
ČOKOHMOTA: na horní část dortu pro uložení postavičky a doplňků
FORMA NA PEČENÍ: 28 x 28 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5200 g, výška dortu: 9 cm
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Zadní pohled
Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé