(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Japonský koláček ze tří ingrediencí
Potřebné ingredience
3 vejce 120g bílé čokolády 120g tvarohu
Postup přípravy
- oddělíme žloutky od bílků
- bílky vložíme na chvíli do chladu a poté vyšleháme na tuhý sníh
- čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a smícháme s tvarohem
- vmícháme žloutky a postupně ušlehaný sníh
- pečeme v kulaté formě (dortové) na 170st cca 15-20min, dle vaší trouby
- pocukrujeme a baštíme
- bílky vložíme na chvíli do chladu a poté vyšleháme na tuhý sníh
- čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a smícháme s tvarohem
- vmícháme žloutky a postupně ušlehaný sníh
- pečeme v kulaté formě (dortové) na 170st cca 15-20min, dle vaší trouby
- pocukrujeme a baštíme
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
P.A.V.L.A
(upraveno)
19. 8. 2018, 14:15

nahlásit

bedla7
(upraveno)
15. 8. 2018, 13:14



nahlásit

Petrunka56
(upraveno)
19. 8. 2018, 10:38
@bedla7
Hani, okopírováno z FB, odzkoušeno a velmi pochváleno... Petra
nahlásit