Zobrazit přihlášovací formulář

Pomalý hrnec

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Španělský ptáček

0.0
Španělský ptáček

Potřebné ingredience

4-5 plátků hovězího masa, vejce (množství dle počtu ptáčků), kyselé okurky, párek, plátky anglické slaniny, plnotučná hořčice, 2 velké cibule, sůl, pepř, olej na osmažení cibule, 200 ml vody na podlití, na zahuštění trochu instantní jíšky, mouky...

Postup přípravy

Nejprve připravit suroviny:
- vejce uvařit na tvrdo a rozpůlit nebo rozčtvrtit (podle velikosti vajec a plátků masa)
- maso rozklepat do tenka
- okurky podélně rozpůlit nebo rozčtvrtit
- cibule pokrájet na drobno

Maso osolit, opepřit a z jedné strany potřít hořčicí. Na každý plátek masa položit látek slaniny + kousek vejce + okurku + párek. Zavinout do závitku a zajistit.

Na pánvi osmahnout cibuli do růžova a přendat jí do hrnce.
Na cibuli rozložit závitky a podlít vodou.

Pomalit na LOW 6 hodin (3,5l hrnec).

Po vyjmutí závitků upravit hustotu omáčky.

Na pánvi osmahnout cibuli do růžova a přendat jí do hrnce. Na cibuli rozložit závitky a podlít vodou. Pomalit na LOW 6 hodin.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie