Zobrazit přihlášovací formulář

Pomalý hrnec

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Švestkový crumble

0.0
Švestkový crumble

Potřebné ingredience

* DROBENKA: 80 g másla, 100 g ovesných vloček, 5 lžic mandlové mouky, 3 lžíce třtinového cukru; * NÁPLŇ: 1 kg švestek, 1 lžíce třtinového cukru, ½ lžičky skořice, (pro zvýšení výživové hodnoty 1 lžíce vanilkového proteinu); * NA DOKONČENÍ: šlehaný bílý řecký jogurt (nebo zakysaná smetana, mascarpone...), lupínky čokolády

Postup přípravy

Švestky vypeckovat a nakrájet na půlky.

Hrnec vymazat máslem a švestky nasypat do hrnce.
Poprášit cukrem skořicí (a proteinem).


Ze všech surovin na drobenku připravit drobenku.
Drobenku navrstvit na švestky.

Pomalit na LOW 3 hodiny a poté hrnec vypnout a nechat stát ještě ½ - 1 hodinu.

Švestky vypeckovat a nakrájet na půlky. Ze všech surovin na drobenku připravit drobenku.

Hrnec vymazat máslem a švestky nasypat do hrnce. Poprášit cukrem skořicí (a proteinem). Drobenku navrstvit na švestky.

Pomalit na LOW 3 hodiny a poté hrnec vypnout a nechat stát ještě ½ - 1 hodinu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie