Švestkový crumble
Potřebné ingredience
* DROBENKA: 80 g másla, 100 g ovesných vloček, 5 lžic mandlové mouky, 3 lžíce třtinového cukru; * NÁPLŇ: 1 kg švestek, 1 lžíce třtinového cukru, ½ lžičky skořice, (pro zvýšení výživové hodnoty 1 lžíce vanilkového proteinu); * NA DOKONČENÍ: šlehaný bílý řecký jogurt (nebo zakysaná smetana, mascarpone...), lupínky čokolády
Postup přípravy
Hrnec vymazat máslem a švestky nasypat do hrnce.
Poprášit cukrem skořicí (a proteinem).
Ze všech surovin na drobenku připravit drobenku.
Drobenku navrstvit na švestky.
Pomalit na LOW 3 hodiny a poté hrnec vypnout a nechat stát ještě ½ - 1 hodinu.
Švestky vypeckovat a nakrájet na půlky. Ze všech surovin na drobenku připravit drobenku.
Hrnec vymazat máslem a švestky nasypat do hrnce. Poprášit cukrem skořicí (a proteinem). Drobenku navrstvit na švestky.
Pomalit na LOW 3 hodiny a poté hrnec vypnout a nechat stát ještě ½ - 1 hodinu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé