PRO MOTORKÁŘE
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
DORT MEDOVNÍK
OBSYPÁN POSTROUHANÝMÍ KOUSKY MEDOVNÍKU S KOKOSEM
NAHOŘE JEDLÝ PAPÍR - olemovaný barevným fondánem
ROZMĚR DORTU: 18 X 18 cm
VÝŠKA DORTU: 12 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 2,40 kg
Dělat ve vedru, kdy mám v kuchyni 30 stupňů takový dort, i když ne moc velký, byla úplná pohroma, nic nedrželo pohromadě, z boků stékal všechen krém a nechtěly na něm držet kousky medovníku s kokosem, tak to dopadlo tak, jak to vypadá. Ale snad bude všem chutnat.
OBSYPÁN POSTROUHANÝMÍ KOUSKY MEDOVNÍKU S KOKOSEM
NAHOŘE JEDLÝ PAPÍR - olemovaný barevným fondánem
ROZMĚR DORTU: 18 X 18 cm
VÝŠKA DORTU: 12 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 2,40 kg
Dělat ve vedru, kdy mám v kuchyni 30 stupňů takový dort, i když ne moc velký, byla úplná pohroma, nic nedrželo pohromadě, z boků stékal všechen krém a nechtěly na něm držet kousky medovníku s kokosem, tak to dopadlo tak, jak to vypadá. Ale snad bude všem chutnat.
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Ještě jednou horní pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé