KNIHA V MODROBÍLÉM

Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: jedna strana OŘECHOVÝ + kompotovaný ananas, druhá strana MRAMOROVÝ + kompotové broskve
KRÉM: mascarponovo-smetanový - použitý do obou korpusů
SIRUP NA KORPUSY: použity kompotové šťávy ze zadaného ovoce
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na obmazání celého dortu
FONDÁN: bílý + obarvený do modra na dozdobení
JEDLÝ PAPÍR
VELIKOST KNIHY: 40x30 cm
VÝŠKA: 8 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.500 g
KRÉM: mascarponovo-smetanový - použitý do obou korpusů
SIRUP NA KORPUSY: použity kompotové šťávy ze zadaného ovoce
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na obmazání celého dortu
FONDÁN: bílý + obarvený do modra na dozdobení
JEDLÝ PAPÍR
VELIKOST KNIHY: 40x30 cm
VÝŠKA: 8 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.500 g

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé