KOUZELNÁ BERUŠKA

Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: vanilkový s přidáním vanilkové pasty
KRÉM: smetanovo-mascarponový s polotučným tvarohem
JAHODOVÉ PYRÉ
MÁSLOVÝ KRÉM s moučnou kaší: na mantinely do korpusů
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na obmazání a vyrovnání všech nerovností na dortu
FONDÁN: na potažení celého dortu
FIGURKY: vymodelované z modelovací hmoty Bianco White a z části fondánu
DORTOVÁ FORMA: průměr 26 cm
VÝŠKA DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA SESTAVENÉHO DORTU: 4.300 g
KRÉM: smetanovo-mascarponový s polotučným tvarohem
JAHODOVÉ PYRÉ
MÁSLOVÝ KRÉM s moučnou kaší: na mantinely do korpusů
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na obmazání a vyrovnání všech nerovností na dortu
FONDÁN: na potažení celého dortu
FIGURKY: vymodelované z modelovací hmoty Bianco White a z části fondánu
DORTOVÁ FORMA: průměr 26 cm
VÝŠKA DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA SESTAVENÉHO DORTU: 4.300 g

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

backa
(upraveno)
21. 12. 2019, 12:15


nahlásit

Arěv52
(upraveno)
21. 12. 2019, 14:06
@backa
Děkuji mockrát, potěší to.
nahlásit