Zobrazit přihlášovací formulář

KOUZELNÁ BERUŠKA

0.0
KOUZELNÁ BERUŠKA

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: vanilkový s přidáním vanilkové pasty
KRÉM: smetanovo-mascarponový s polotučným tvarohem
JAHODOVÉ PYRÉ
MÁSLOVÝ KRÉM s moučnou kaší: na mantinely do korpusů
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na obmazání a vyrovnání všech nerovností na dortu
FONDÁN: na potažení celého dortu
FIGURKY: vymodelované z modelovací hmoty Bianco White a z části fondánu
DORTOVÁ FORMA: průměr 26 cm
VÝŠKA DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA SESTAVENÉHO DORTU: 4.300 g

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Pohled shora

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

backa 21. 12. 2019, 12:15
(^)moc pěkný (Y)
Arěv52 21. 12. 2019, 14:06
@backa Děkuji mockrát, potěší to.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie