Zobrazit přihlášovací formulář

DVOUPATRÁČEK PRO VČELAŘE

0.0
DVOUPATRÁČEK PRO VČELAŘE

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

MEDOVÉ PIŠKOTOVÉ KORPUSY
MEDOVÝ SIRUP NA KORPUSY
KRÉM: smetanovo-mascarponový s tvarohem
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na zarovnání a vyhlazení nerovností
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na konečné obmazání dortů
FONDÁN: na potažení dortů
PEČÍCÍ FORMY: průměr 23 cm a 27 cm
VÝŠKA DORTU o průměru 23 cm: 11 cm
VÝŠKA DORTU o průměru 27 cm: 9 cm

CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.560 g

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Horní pohled

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie