DVOUPATRÁČEK PRO VČELAŘE

Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVÉ PIŠKOTOVÉ KORPUSY
MEDOVÝ SIRUP NA KORPUSY
KRÉM: smetanovo-mascarponový s tvarohem
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na zarovnání a vyhlazení nerovností
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na konečné obmazání dortů
FONDÁN: na potažení dortů
PEČÍCÍ FORMY: průměr 23 cm a 27 cm
VÝŠKA DORTU o průměru 23 cm: 11 cm
VÝŠKA DORTU o průměru 27 cm: 9 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.560 g
MEDOVÝ SIRUP NA KORPUSY
KRÉM: smetanovo-mascarponový s tvarohem
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na zarovnání a vyhlazení nerovností
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na konečné obmazání dortů
FONDÁN: na potažení dortů
PEČÍCÍ FORMY: průměr 23 cm a 27 cm
VÝŠKA DORTU o průměru 23 cm: 11 cm
VÝŠKA DORTU o průměru 27 cm: 9 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.560 g

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Horní pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé