(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Mléčná rýžová kaše se skořicí
Potřebné ingredience
* KAŠE: ¾ hrnku kulatozrnné rýže, 2 hrnky mléka, 2 hrnky vody, 1-2 lžíce sirupu (med, čekankový, javorový, agáve...), 1 lžička skořice, kousek másla na vymazání hrnce; * K PODÁVÁNÍ: čerstvé, mražené nebo kompotované ovoce (jablka, hrušky, meruňky, švestky, třešně, banány...), ořechy (vlašské, mandle), sirup (med, čekankový, javorový, agáve...), skořice, kakao, strouhaná čokoláda
Postup přípravy
Hrnec vymazat máslem.
Do hrnce nalít vodu + mléko, přidat rýži + skořice + sirup a promíchat.
Pomalit na LOW 4-5 hodin (2,4l hrnec).
Do hrnce nalít vodu + mléko, přidat rýži + skořice + sirup a promíchat.
Pomalit na LOW 4-5 hodin (2,4l hrnec).
Hrnec vymazat máslem. Do hrnce nalít vodu + mléko, přidat rýži + skořice + sirup a promíchat.
Pomalit na LOW 4-5 hodin (2,4l hrnec).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé