Zobrazit přihlášovací formulář

DORTÍK PRO NIKOLASE

0.0
DORTÍK PRO NIKOLASE

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

PIŠKOT: vanilkový s přidáním vanilkové pasty
KRÉM: smetanový s mascarpone
JAHODOVÉ PYRÉ: z mražených jahod
SIRUP na piškot: uvařený z jahodové šťávy
KRÉM na potření celého dortu: bílkovo-máslový s přidáním hořké čokolády
FONDÁN na potažení: domácí výroby
FIGURKY: vymodelované z domácího fondánu
DORTOVÁ FORMA: průměr 27 cm
VÝŠKA DORTU: 11 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4.600 g

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Horní pohled

Ještě jeden zepředu

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie