DORTÍK PRO NIKOLASE
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
PIŠKOT: vanilkový s přidáním vanilkové pasty
KRÉM: smetanový s mascarpone
JAHODOVÉ PYRÉ: z mražených jahod
SIRUP na piškot: uvařený z jahodové šťávy
KRÉM na potření celého dortu: bílkovo-máslový s přidáním hořké čokolády
FONDÁN na potažení: domácí výroby
FIGURKY: vymodelované z domácího fondánu
DORTOVÁ FORMA: průměr 27 cm
VÝŠKA DORTU: 11 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4.600 g
KRÉM: smetanový s mascarpone
JAHODOVÉ PYRÉ: z mražených jahod
SIRUP na piškot: uvařený z jahodové šťávy
KRÉM na potření celého dortu: bílkovo-máslový s přidáním hořké čokolády
FONDÁN na potažení: domácí výroby
FIGURKY: vymodelované z domácího fondánu
DORTOVÁ FORMA: průměr 27 cm
VÝŠKA DORTU: 11 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4.600 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Horní pohled
Ještě jeden zepředu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé