NAROZENINOVÝ SE SRDÍČKEM A KYTIČKAMI

Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: čokoládový
KRÉM: mascarponovo - smetanový s tvarohem a citronovou šťávou
SIRUP NA PROKAPÁNÍ KORPUSŮ: voda, cukr, citronová šťáva
FONDÁN NA POTAŽENÍ: bílý - domácí výroba, část fondánu obarvená na dozdobení
PEČÍCÍ FORMA: kulatá o průměru 25 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 8 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 2.800 g
KRÉM: mascarponovo - smetanový s tvarohem a citronovou šťávou
SIRUP NA PROKAPÁNÍ KORPUSŮ: voda, cukr, citronová šťáva
FONDÁN NA POTAŽENÍ: bílý - domácí výroba, část fondánu obarvená na dozdobení
PEČÍCÍ FORMA: kulatá o průměru 25 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 8 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 2.800 g

Pohled z leva

Pohled zprava

Horní pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé