Zobrazit přihlášovací formulář

SIRYAKARI pro Martina

0.0
SIRYAKARI pro Martina

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

PIŠKOTOVÉ KORPUSY TŘI BARVY: zelený + žlutý + červený
KRÉM NA NAPLNĚNÍ: smetanovo-mascarponový s přidáním vyšlehaného másla a vanilkového pudinku a přidání citronové šťávy
KYSELKAVÁ MARMELÁDA: na promazání korpusů
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření celého dortu
FONDÁN: domácí výroba - rozdělený na části a postupně obarvený na požadované barvičky
PEČÍCÍ FORMA: čtverec o rozměru 20x20 cm
VÝŠKA DORTU: 16 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4.300 g

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Pohled zezadu

Pohled shora

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie