Zobrazit přihlášovací formulář

PAW PATROL PRO SALOMONKA

0.0
PAW PATROL PRO SALOMONKA

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

DORT: medovníček
KRÉM: smetanový s mascarpone + prokapaný karamelem
KRÉM NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU: bílkovo-máslový s bílou čokoládou
FONDÁN BÍLÝ: na potažení dortu
FIGURKY: vymodelované z modelovací hmoty Bianco White
DOZDOBENÍ: obarvený fondán
PRŮMĚR DORTU: 23 cm
VÝŠKA DORTU: 8cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 3.350 g

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Pohled zezadu

Pohled shora

Trochu jiný pohled

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie