PAW PATROL PRO SALOMONKA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
DORT: medovníček
KRÉM: smetanový s mascarpone + prokapaný karamelem
KRÉM NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU: bílkovo-máslový s bílou čokoládou
FONDÁN BÍLÝ: na potažení dortu
FIGURKY: vymodelované z modelovací hmoty Bianco White
DOZDOBENÍ: obarvený fondán
PRŮMĚR DORTU: 23 cm
VÝŠKA DORTU: 8cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 3.350 g
KRÉM: smetanový s mascarpone + prokapaný karamelem
KRÉM NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU: bílkovo-máslový s bílou čokoládou
FONDÁN BÍLÝ: na potažení dortu
FIGURKY: vymodelované z modelovací hmoty Bianco White
DOZDOBENÍ: obarvený fondán
PRŮMĚR DORTU: 23 cm
VÝŠKA DORTU: 8cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 3.350 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled zezadu
Pohled shora
Trochu jiný pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé