Zobrazit přihlášovací formulář

KNIHA PRO NIKOL

0.0
KNIHA PRO NIKOL

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: ořechový
KRÉM: smetanovo - mascarponový + ananas
SIRUP na prokapání korpusů: ananasová šťáva
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření a zarovnání dortu - čokoláda + smetana 33%
BÍLKOVO - MÁSLOVÝ KRÉM: tímto krémem byl celý dort potřen a zahlazen pod fondán
FONDÁN: bílý + modrý na dozdobení
FORMA: 30 x 20 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 6.580 g
VÝŠKA DORTU: 7 cm

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Pohled shora

Trochu jiný pohled

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie