MINNIE PRO SOFINKU

Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: oba dva kakaové
KRÉM do obou dortů: smetanovo - mascarponový + višně
SIRUP na prokapání korpusů: višňová šťáva
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na zarovnání nerovností u obou dortů
BÍLKOVO - MÁSLOVÝ KRÉM: na celkové zahlazení pod fondán
FONDÁN: růžový a bílý (domácí výroba)
VYMODELOVANÁ HLAVA MINNIE + celkové dozdobení hotového dortu růžovým a černým fondánem
DORTOVÉ FORMY: 17 cm + 25 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.200 g
VÝŠKA DORTU: 22 cm
KRÉM do obou dortů: smetanovo - mascarponový + višně
SIRUP na prokapání korpusů: višňová šťáva
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na zarovnání nerovností u obou dortů
BÍLKOVO - MÁSLOVÝ KRÉM: na celkové zahlazení pod fondán
FONDÁN: růžový a bílý (domácí výroba)
VYMODELOVANÁ HLAVA MINNIE + celkové dozdobení hotového dortu růžovým a černým fondánem
DORTOVÉ FORMY: 17 cm + 25 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.200 g
VÝŠKA DORTU: 22 cm

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Pohled shora

Trochu jiný pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé