Zobrazit přihlášovací formulář

MINNIE PRO SOFINKU

0.0
MINNIE PRO SOFINKU

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUSY: oba dva kakaové
KRÉM do obou dortů: smetanovo - mascarponový + višně
SIRUP na prokapání korpusů: višňová šťáva
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na zarovnání nerovností u obou dortů
BÍLKOVO - MÁSLOVÝ KRÉM: na celkové zahlazení pod fondán
FONDÁN: růžový a bílý (domácí výroba)
VYMODELOVANÁ HLAVA MINNIE + celkové dozdobení hotového dortu růžovým a černým fondánem
DORTOVÉ FORMY: 17 cm + 25 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.200 g
VÝŠKA DORTU: 22 cm

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Pohled shora

Trochu jiný pohled

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie