(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
MOBIL pro STELLU

Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: fialový levandulový, žlutý citronový, kakaovo čokoládový
SIRUP na prokapání korpusů: s borůvkovou esenci
BORŮVKOVÉ PYRÉ: z mražených borůvek
KRÉM na naplnění: smetanovo mascarponový s citronovou šťávou a pár kapek borůvkové esence
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření celého dortu před potažením fondánem
FONDÁN: domácí výroba
DORTOVÁ FORMA: 35 x 25 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.600 g
VÝŠKA DORTU: 9,5 cm
SIRUP na prokapání korpusů: s borůvkovou esenci
BORŮVKOVÉ PYRÉ: z mražených borůvek
KRÉM na naplnění: smetanovo mascarponový s citronovou šťávou a pár kapek borůvkové esence
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření celého dortu před potažením fondánem
FONDÁN: domácí výroba
DORTOVÁ FORMA: 35 x 25 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.600 g
VÝŠKA DORTU: 9,5 cm

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Pohled shora

Trochu jiný pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé