Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

MOBIL pro STELLU

0.0
MOBIL pro STELLU

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUSY: fialový levandulový, žlutý citronový, kakaovo čokoládový
SIRUP na prokapání korpusů: s borůvkovou esenci
BORŮVKOVÉ PYRÉ: z mražených borůvek
KRÉM na naplnění: smetanovo mascarponový s citronovou šťávou a pár kapek borůvkové esence
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření celého dortu před potažením fondánem
FONDÁN: domácí výroba
DORTOVÁ FORMA: 35 x 25 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.600 g
VÝŠKA DORTU: 9,5 cm

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Pohled shora

Trochu jiný pohled

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie