Zobrazit přihlášovací formulář

OPĚT JEDEN S AUTÍČKAMA

0.0
OPĚT JEDEN S AUTÍČKAMA

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: vanilkový
KRÉM: smetanovo-mascarponový + část obarvena kakaem
KÁVOVÝ SIRUP na prokapání korpusů: uvařená instantní káva, cukr, rumová tresť
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření celého dortu v jemné vrstvě
BÍLKOVO - MÁSLOVÝ KRÉM: na vyrovnání celého dortu před potažením fondánem
FONDÁN: bílý - domácí výroba
DORTOVÁ FORMA: průměr 17 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTÍKU: 2.350 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTÍKU: 10 cm

POHLED Z LEVÉ STRANY

HORNÍ POHLED

POHLED Z PRAVÉ STRANY

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie