(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Pavlova dezert

Potřebné ingredience
Na korpusy si připravíme: 150 g bílků (z cca 4 vajec), 200 g cukru krupice, 2 lžíce citronové šťávy , špetku soli. Na dokončení: 100 ml smetany ke šlehání (33%), ovoce, zmrzlina.
Postup přípravy
Vyšleháme bílky se solí. Přidáme cukr a citronovou šťávu.
Směs naplníme do cukrářského sáčku a tvoříme malá kolečka. Dáme do trouby na cca 150 a sušíme cca 55 minut. Upečené dezerty potřeme vyšlehanou smetanou, přidáme ovoce a zmrzlinu.
Směs naplníme do cukrářského sáčku a tvoříme malá kolečka. Dáme do trouby na cca 150 a sušíme cca 55 minut. Upečené dezerty potřeme vyšlehanou smetanou, přidáme ovoce a zmrzlinu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé