Indická vietnamčína do 30 minut hotová (bez soli!)

Potřebné ingredience
Kuřecí prsa
sterilovaný čínský salát (mají ho v Hypernově)
cibule
půl kostky masoxu
1 lžíce cukru
2 lžičky sušeného zázvoru
1 lžíce worchestru
2 lžíce kari (lepší je garam masala)
kečup
2 lžičky solamylu
pepř
sůl není potřeba
Postup přípravy
Jakmile se tak stane, je hotovo a můžeme podávat :o). Opravdu nesolíme!!!
Je to výborná sladkokyselá mňamka. Dobrou chuť!

suroviny... :o)

necháme zesklovatět cibulku...

orestujeme s masem a opepříme...

přidáme čínský sterilovaný salát (i s lákem!), polovinu sklenice vody, půl kostky masoxu, lžíci cukru, dvě lžičky sušeného zázvoru, lžíci worchestru, a kari koření. Promícháme, dusíme...

Rozředíme kečup s vodou, přidáme dvě lžičky solamylu, přidáme do bublající hmoty a mícháme dokud nezhoustne. Hotovo!

Podávejte s čím chcete :o).
DOBROU CHUŤ !!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu






