(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Cuketová čína - No.1 pro léto 2007 :)

Potřebné ingredience
cuketa (čím víc, tím líp)
kuřecí prsní řízek
5 PL sojové omáčky
4 stroužky česneku
olivový olej
Postup přípravy
Z rozdrceného česneku, sojovky a oleje vytvoříme marinádu, do které na 1-2 hodinky naložíme maso. Cuketu
oloupeme a nakrájíme na kostičky.
Na rozpálené pánvi opečeme maso, poté zasypeme nakrájenou cuketou. Zakryjeme pokličkou a pozvolna necháme dusit. Až se "vypotí" dostatek vody, zvýšíme teplo na maximum a smažíme, dokud šťáva nezhoustne (měla by vypadat jakoby zahuštěná solamylem). Na závěr osolíme, podáváme s rýží.
oloupeme a nakrájíme na kostičky.
Na rozpálené pánvi opečeme maso, poté zasypeme nakrájenou cuketou. Zakryjeme pokličkou a pozvolna necháme dusit. Až se "vypotí" dostatek vody, zvýšíme teplo na maximum a smažíme, dokud šťáva nezhoustne (měla by vypadat jakoby zahuštěná solamylem). Na závěr osolíme, podáváme s rýží.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé