Pivní kuřecí rarášci
Potřebné ingredience
60 dkg kuřecího masa, 3 lžíce hl. mouky, 2 lžíce Solamylu, 1dl piva, 1 lžička plnotučné horčice, 1 lžíce sojové omáčky, 1 vejce, sůl a pepř
Postup přípravy
Ze všecho udělat marinádu a maso do této marinády naložit přes noc. Poté usmažita a spapat :-D. Dělala jsem s bramborama a bylo to moc dobré. Myslím si, že s hranolkama nebo podobně upravenými brambory by to nebylo ono, ale záleží na každém, kdo má jaké chutě :-)
Jinak po pivu to je samozřejmě cítit, ale na to, že já sama ho nepiju, my to vůbec nevadilo. Tak dobrou chuť.
Mám od kámošky.
Jinak po pivu to je samozřejmě cítit, ale na to, že já sama ho nepiju, my to vůbec nevadilo. Tak dobrou chuť.
Mám od kámošky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé