Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

Pivní kuřecí rarášci

0.0
Pivní kuřecí rarášci

Potřebné ingredience

60 dkg kuřecího masa, 3 lžíce hl. mouky, 2 lžíce Solamylu, 1dl piva, 1 lžička plnotučné horčice, 1 lžíce sojové omáčky, 1 vejce, sůl a pepř

Postup přípravy

Ze všecho udělat marinádu a maso do této marinády naložit přes noc. Poté usmažita a spapat :-D. Dělala jsem s bramborama a bylo to moc dobré. Myslím si, že s hranolkama nebo podobně upravenými brambory by to nebylo ono, ale záleží na každém, kdo má jaké chutě :-)
Jinak po pivu to je samozřejmě cítit, ale na to, že já sama ho nepiju, my to vůbec nevadilo. Tak dobrou chuť.


Mám od kámošky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie