(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Čínské nudličky
Potřebné ingredience
400 g kuřecího masa bez kostí,
4 lžíce oleje
1 lžička kari koření
4 stroužky česneku
1 lžíce worchesterové omáčky
1 lžíce sójové omáčky
1 malá lžička Vegety
1 malá lžička Glutasolu (já dávala jen sůl)
1 lžička grilovacího koření
80 g cibule (jedna střední velikosti)
160 jemně nakrájeného čínského zelí (středně velké zelí)
120 g mražené zeleniny s kukuřicí ,
40 g sterilovaných žampionů (vynechávám, nemáme rádi, mohou být i čerstvé)
Postup přípravy
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, zakapeme olejem, přidáme výše uvedené koření a necháme chvíli odležet (vše můžeme připravit i den předem). V rozehřáté pánvi (woku, nebo klidně hrnci) na oleji maso osmahneme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, zelí, mraženou zeleninu a žampiony. Směs zamícháme a necháme asi 10 minut podusit (nepodléváme). Podáváme s rýží nebo s hranolky a zeleninovým salátem.
Připravené maso s olejem, kořením, a omáčkami
K osmaženému masu přidáme cibuli
Přidáme mraženou zeleninu a čínské zelí
No, a to už je hotovo a servírovat
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé