(recept
si oblíbilo 26 návštěvníků)
Vynikající a jednoduchá hrachová polévka bez jíšky

Potřebné ingredience
1/2 balíčku hrášku (žlutý), 1 cibule, cca 5 stroužků česneku, sůl, majoránka, zelené bylinky
Postup přípravy
Den předem namočený hrách vaříme asi třičtvrtě hodiny. Poté rozmixujeme ponorným mixérem, čímž se polévka krásně zahustí a získá tu správnou konzistenci.
Do polévky přidáme najmno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek a vaříme ještě 10 minut. Osolíme dle chuti.
Majoránku přidáme až ke konci varu, aby nezhořkla a neztratila svou chuť. Na talíři ozdobíme bylinkami.
Dobrou chuť.
Do polévky přidáme najmno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek a vaříme ještě 10 minut. Osolíme dle chuti.
Majoránku přidáme až ke konci varu, aby nezhořkla a neztratila svou chuť. Na talíři ozdobíme bylinkami.
Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
magick
(upraveno)
7. 11. 2008, 18:12
Dobrý večer Pavlínko,dnes jsem vařila vaši polévku a musím uznat,že je opravdu vynikající,moc děkuji a všem vřele doporučuji!







nahlásit

kalimera
(upraveno)
7. 11. 2008, 21:55
@magick
Martinko, moc děkuji
. Je tak strašně jednoduchá a přitom moc dobrá
. Moc mě těší, že jste si pochutnali
.




nahlásit

033
(upraveno)
22. 5. 2008, 13:15
dnes sem polevku varila dobraaaa

nahlásit

kalimera
(upraveno)
22. 5. 2008, 14:18
@033
Děkuji
, moc mě těší, že chutná
.


nahlásit