(recept
si oblíbilo 19 návštěvníků)
„BRAMBORIZZA“

Potřebné ingredience
4 středně velké brambory1 menší cibule1 rajče1 menší paprika1 kyselá okurka1 vejce strouhaný sýrprovensálské koření, sůl
Postup přípravy
Brambory nastrouháme na hrubším struhadle a vymačkáme z nich přebytečnou vodu. Dáme smažit hrubší vrstvu brambor na pánev - posolíme. Převrátíme na druhou stranu - opět posolíme, poklademe salámem, rajčaty, paprikou, nakrájenou kyselou okurkou, cibulí na kolečka a zalijeme rozmíchaným vejcem, přikryjeme poklicí a necháme smažit. Až začne vonět a brambory budou zespodu upečené, zasypeme strouhaným sýrem a dochutíme provensálským kořením. Ještě na chvíli přikryjeme a necháme 1 minutu zapéct sýr. Podáváme s kečupem a tatarskou omáčkou nebo jen tak.
Do pokrmu lze přidat i další suroviny podle toho, co zrovna máte doma (třeba pár koleček salámu atd.). Je to dobrota! Něco mezi bramborákem a pizzou.
Do pokrmu lze přidat i další suroviny podle toho, co zrovna máte doma (třeba pár koleček salámu atd.). Je to dobrota! Něco mezi bramborákem a pizzou.

Nastrouhané brambory a už to pečeme

otočený bramborách-musím přiznat šlo mi to špatně otočit tak se mi v půlce přetrhl

už obložený bramborák a zalitý vajíčkem

zasypané sýrem a už to je

dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

luarka
(upraveno)
4. 10. 2010, 20:58
Míšo V Y N I K A J Í C Í!!!!! Fakt žrádýlko.
Zkoušela jsem nivu, neměla jsem sýr cihlu. Moc děkuji za receptík


nahlásit

raduza1
(upraveno)
5. 8. 2008, 11:05
Dobrý den, nemohla by jste vložit fotečku, až to budete příště zase dělat???

nahlásit