Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

MATYHO ŘEZY

0.0
MATYHO ŘEZY

Potřebné ingredience

Těsto: 4 vejce,2dcl vlažné vody,1dcl oleje,2dcl cukru,4dcl pol. mouky,3 lžíce kakaa,2 lžíce rumu,1pr. do pečiva a 1 van. cukr

Krém: 15dkg cukr moučka,1 máslo a 1 tvaroh
+ z 1/2 litru mléka a 2 van. pudinků uvaříme pudink

2 šlehačky v prášku + 1/2 litru mléka

Postup přípravy

Ze surovin uděláme těsto,které vlijeme do vymazaného plechu a pečeme.

Z cukru,másla,tvarohu a pudinku vyšleháme krém,kterým potřeme vychladlou buchtu.

Navrch natřeme šlehačku,kterou uděláme podle návodu a celou buchtu posypeme čokoládovými hoblinami,nebo grankem a dáme do ledničky,aby buchta trochu ztuhla.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Raguella 16. 5. 2022, 22:48
Dobrý den,určitě někdy moc ráda vyzkouším,děkuji za receptík. (L) (F)
Saraa 6. 12. 2008, 11:55
(hello) (hello) (hello) Ivo, včera jsem je pekla pro rodinu. :-) :-) :-) Doslavovala jsem narozeniny a taky jsme si poseděli po Mikuláši. ^o) ^o) ^o) ^o) Musím Vám řezy strašlivě pochválit!!!! (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)Něco tak dobrého rodina dlouho nebaštila :-$ :-$ :-$ a dokonce si i mysleli, že jsem řezy nakoupila v cukrárně. ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) Tak mě to strašlivě potěšilo a to jen díky Vám a Vašim (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) vynikajícím řezům. (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) Moc děkuji a super recept a přeji Vám a celé Vaší rodině krásné vánoce Šárka. (snehulak) (snehulak) (snehulak) (snehulak) (jezisek) (kolednici) (andel)
idina 23. 5. 2008, 8:56
:-$hm tak to bych si ke kávičce dala hned (clamp) (clamp)
Jaruš53 22. 5. 2008, 21:36
Vypadají úžasně, určitě vyzkouším. Čeká nás velká oslava, tak budu chtít samé novinky. (Y) (Y) Děkuji za inspiraci (L) (L) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie