DORT PRO STOLAŘE
Potřebné ingredience
MĚLA BY TO BÝT DESKA SUROVÉHO NEOPRACOVANÉHO DŘEVA I S KŮROU. JE TO PODOBNÉ JAKO PAŘEZ JEN SE KRESLÍ OVÁLKY
Postup přípravy
JÁ JSEM DĚLALA 4 TENKÉ PLÁTY, VŽDY 2 NA JEDEN PLECH VEDLE SEBE. PO UPEČENÍ JSEM TROŠKU SROVNALA VŠECHNY KUSY NA JEDNU VELIKOST. SLEPILA ČOKOLÁDOVOU ŠLEHAČKOU SE ZTUŽOVAČEM A OBLEPILA ČOKOLÁDOVOU KŮROU A JE HOTOVO
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
aweii
(upraveno)
23. 5. 2008, 7:40
Zkuste tyhle stránky třeba něco objevíte. file:///C:/Documents%20and%20Settings/frost/Plocha/obr%C3%A1zky%20dort%C5%AF.htm Tohle se mi líbilo. http://www.svatebnidorty.cz/detail.asp?pid=1279&ap=27
katerinakolderova
(upraveno)
23. 5. 2008, 8:26
@aweii
DĚKUJI, ALE NAKONEC ASI ZVÍTĚZÍ PAŘEZ
aweii
(upraveno)
23. 5. 2008, 8:28
@katerinakolderova
to jsem Vám taky chtěla navrhnout, ale neodvážila jsem se. Pařezy jsou fajn ten je lepší než strom
katerinakolderova
(upraveno)
23. 5. 2008, 21:17
@aweii
POKOUŠÍM SE PO VZORU PAŘEZU UDĚLAT DESKU - LAŤ - STOLAŘSKÉ ŘEZIVO I S KŮROU , ZROVNA SE TO PEČE TAKŽE POKUD TO KLAPNE - TAK TU RÁNO PŘIDÁM FOTO