(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Mokrá buchta

Potřebné ingredience
40 dkg polohrubé mouky
15 dkg moučkového cukru
2 dlc oleje
4 vejce
1 lžíce rozinek (namočených v rumu)
3 – 5 lžic rumu
1 vanilkový cukr
1 prášek do pečiva
2 malé sklenice ovocného kompotu
Postup přípravy
Vejce našleháme s moučkovým i vanilkovým cukrem, přidáme olej, mouku s práškem do pečiva, rum, rozinky a 2 malé sklenice s kompotem i se šťávou. Dobře promícháme a těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Pečeme ve středně vyhřáté troubě. Vychladlou buchtu stačí jen pocukrovat, nebo polít čokoládovou polevou.

je fakt dobrá. Ovoce jsem tam dala kompotované jahody
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé