(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Hovězí plátky na žampionech a s mladou cuketou

Potřebné ingredience
Hovězí plátky - 6 ks, sůl, 3 cibule, plnotučná hořčice, žampiony, mladá cuketa, koření Harísa, drcený kmín
Postup přípravy
Na sádle opečeme cibuli, kterou nakrájíme na půl kolečka. Maso naklepeme, osolíme, okořeníme, potřeme hořčicí a dáme do kastrolu na cibuli. Na mírném plameni dusíme ve vlastní šťávě asi 30 minut. Poté přidáme žampiony, cuketu na kostičky, podlejeme vývarem nebo horkou vodou a dáme péci ( přiklopené ) do trouby. Pečeme do změknutí. Jako přílohu jsem volila rýži.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé