Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Debrecínské vepřové kotlety

0.0
Debrecínské vepřové kotlety

Potřebné ingredience

4 vepřové kotlety, sůl, mletý pepř, 1 pol.lžíce sádla, 1 menší cibule, 1 stroužek česneku,1/2 káv. lžičky sladké papriky, 1 pol. lžíce rajského protlaku, 2 nožky debrecínských párků, 2 kys. okurky, trochu hl. mouky na obalení kotlet

Postup přípravy

Kotlety na okraji nařízneme (aby se nekroutily), vyklepeme, osolíme a opepříme. Obalíme po obou stranách v hladké mouce a prudce na tuku z obou stran opečeme. Po opečení vyjmeme na talíř. Do tuku přidáme jemně nakrájenou cibuli, dožluta opražíme. Přidáme rozetřený česnek, papriku, rajský protlak a na nudličky nakrájené debrecínky a kys. okurky. Všechno chvíli podusíme, potom vložíme zpět kotlety. Přidáme tolik vody, aby byly kotlety přikryté. Pod pokrývkou dusíme do měkka. Šťávu podle chuti dosolíme. Podáváme s knedlíky nebo rýži.
Dobrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Bubáková 19. 9. 2008, 20:19
Super receptík ,právě jsme dojedli a všem chutnalo i mému 3 letému prckovi ,který má sakra mlsný jazýček (F) |:o) |:o)
Kribulena 6. 10. 2008, 12:20
@Bubáková Milá Blanko, mám radost, že vám chutnalo, zkuste můj segedýnský guláš a napište. Marcela

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie