(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Kečupová marináda
Potřebné ingredience
5 lžic oleje, 10 lžic kečupu, 1dcl červeného vína, půl pytlíku provensálských bylinek, česnek podle chuti (tak 5 stroužků), sůl, trochu pepře.
Postup přípravy
Samozřejmně všechny přísady promícháme. Přísady jsou brány tak od oka. Co si musíte zapomatovat je, aby to bylo nasládlé, ale musí bý z toho cítit bylinky a víno. Moc perfektní marináda.
Jen pro upozornění, když budete grilovat, kečup má tendenci se připalovat a proto pořád potírat, i když se Vám to připálí, nebojte není to hořké, ale sladké. A Hlavně je to mňam, mňam :-)
Jen pro upozornění, když budete grilovat, kečup má tendenci se připalovat a proto pořád potírat, i když se Vám to připálí, nebojte není to hořké, ale sladké. A Hlavně je to mňam, mňam :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé