Smotanovo-zelatinova osviezujuca torta(tato je egresova s broskynami)

Potřebné ingredience
Upeceny korpus na torticku(V mojich receptoh je aj recept na korpus. Korpus maly: 5vajec, 5PL k. cukru, 5PL pol. muky, 1/2 prdopec, 5PL vlaznej vody, citronova kora xxxx Korpus vacsi: 6 vajec, 6PL k. cukru, 6PL pol. muky, 1/2 prdopec, 6PL vlaznej vody, cit. kora xxxxxxxxx Pri kakakovom korpuse davam na 1 vajce 10g kakaa.), ovocie, lekvar, 2 slahackove motany, 3 stuzovace, 1 vanilkovy cukor, 2 zelatiny Galaretka(Lidl), 8dcl vody.
Postup přípravy
ZELATINA GALARETKA JE DOSTAT V 3 PRICHUTIACH: EGRESOVA, JAHODOVA A CITRONOVA.

v reze

iny pohlad

ina variacia, tato je jahodova s jahodami

ina variacia, tato je citronova s broskynami

ina variacia, jahodova s ananasom
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
























































