(recept
si oblíbilo 25 návštěvníků)
Horke jablko
Potřebné ingredience
1 l jablecneho dzusu, 0,5 l vody, 2 cele skorice, 1,5 lzice cukru, 1 lzice hrebicku, 1 lzice vanilkoveho cukru
Postup přípravy
Dneska jsem opravdu v tom "krasnem" letnim dnu promrzla a toto horke jablicko me krasne zahralo.Mozna receptik vetsina znate, tak vas kdyz tak aspon inspiruji a kdo neznate,tak vyzkousejte....
V malem kastrolku smichame trochu vody,skorici,hrebicek a vanilkovy cukr.Nechame projit varem.
Ve vetsim hrnci smichame dzus,0,5 l vody,cukr a dame varit.
Po prevareni koreni v malem kastrulku,precedime tento odvar do vetsiho hrnce s dzusem.
A ohrejeme na co nejvetsi teplotu a muzeme podavat.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
janulevrtule
(upraveno)
5. 3. 2011, 8:11
hledám nápoj na dnešní oslavu a či recept tu nevidím jani, určitě vyzkouším
muchlanek
(upraveno)
17. 3. 2009, 9:11
Džusík máme a uděláme hned, jak přivedu malýho ze školky. Jsem zvědavá na tu chuť
alis78
(upraveno)
6. 12. 2008, 17:58
Výbornýýýýý , holky si ho zamilovaly. . Ještě na dno dáváme mandarinky.
Filďa
(upraveno)
1. 12. 2008, 20:10
Právě popíjím v létě jsem si váš receptík uložila a teď vyzkoušela,jsem si říkala,že se v zimě recept bude hodit je to super,na zahřátí výborné
andrusa8
(upraveno)
24. 7. 2008, 22:11
Jů, to jsem ještě nezkoušela. Hned si zítra koupím jablečný džus a zkusím to.
raskynka
(upraveno)
24. 7. 2008, 6:09
je to opravdu vynikajici a pripomina hodne chut horkeho jablka.ja uz receptik mam hodne dlouho,ale tak nejak v lete se mi nehodil,tak jsem ho ani nevkladala,az vcera mi bylo nejak zima z te zimy tak prisel vhod na zahrati
Filďa
(upraveno)
23. 7. 2008, 22:38
Tak tohle neznám to musí být určitě dobré už si recept ukládám v zimě se bude hodit