Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Zapečené kuřecí maso s bramborami, pórkem a smetanou

0.0
Zapečené kuřecí maso s bramborami, pórkem a smetanou

Potřebné ingredience

2 kg lojovatých brambor
4 prsní kuřecí řízky
3-4 pórky (podle chuti a velikosti)
2 sladké smetany ke šlehání
sůl, koření

Postup přípravy

Syrové brambory nakrájíme na plátky (cca 0,5 cm).Kuřecí maso naklapeme, osolíme a posypeme kořením (co kdo rád).Pórek nakrájíme na kolečka.
Na dno zapékací mísy nebo pekáče poklademe silnou vrstvu brambor - osolíme, na ní položíme připravené maso a posypeme bohatou vrstvou pórku.Přes něj poklademe další vrstvu brambor.Opět osolíme a prolijeme smetanou.
Dáme zapéct.Cca 45 minut.
Je to kalorická bomba, ale vinikajícííí !!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Casinka 10. 11. 2006, 21:56
To dělám doma často a je to výborné (Y) (Y) (Y) vyzkoušejte,fakt doporučuji (PL) (Y)
mája1 10. 11. 2006, 20:04
Díky už vím co bude zítra k obědu.. :-P :-P :-P

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie