(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Kuřecí sulc

Potřebné ingredience
drůbka nebo menší kuře, přidám pro masitější chuť kostku dobrého hovězího bujónu, polévkové koření, 10-12 kuliček pepře, 2 nové koření 1 bobkový list
Postup přípravy
Tohle dělám asi tak, že dám povařit masitá drůbka nebo menší kuře, přidám pro masitější chuť kostku dobrého hovězího bujónu, polévkové koření, 10-12 kuliček pepře, 2 nové koření 1 bobkový list. Uvařím, scedím, maso i kůžičky oberu a nakrájím na kousky a zaliju přiměřeným množstvím scezeného vývaru, do kterého rozdělám čistou želatinu a trošičku okyselím octem, dochutím solí a ml. pepřem a dám do lednice ztuhnout. Pak už jen krájíme, posypem cibulkou s octem a dlabem :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

leni0323
(upraveno)
3. 8. 2008, 9:57
no už mám chuť, domácí sulc milujeme, ale z kuřete jsem ho ještě nedělala, vyzkouším





nahlásit

irena49
(upraveno)
3. 8. 2008, 9:52
Díky Jarko za dobrý nápad
, určitě vyzkouším. Aspik přímo milujeme
.








nahlásit

fojaa
(upraveno)
3. 8. 2008, 7:25
Jari,díky za receptík.Určitě zkusím,protože teď o prázdninách už člověk neví co dělat k jídlu
Domácí sulcík je domácí sulcík...


nahlásit