Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Kuřecí sulc

0.0
Kuřecí sulc

Potřebné ingredience

drůbka nebo menší kuře, přidám pro masitější chuť kostku dobrého hovězího bujónu, polévkové koření, 10-12 kuliček pepře, 2 nové koření 1 bobkový list

Postup přípravy

Tohle dělám asi tak, že dám povařit masitá drůbka nebo menší kuře, přidám pro masitější chuť kostku dobrého hovězího bujónu, polévkové koření, 10-12 kuliček pepře, 2 nové koření 1 bobkový list. Uvařím, scedím, maso i kůžičky oberu a nakrájím na kousky a zaliju přiměřeným množstvím scezeného vývaru, do kterého rozdělám čistou želatinu a trošičku okyselím octem, dochutím solí a ml. pepřem a dám do lednice ztuhnout. Pak už jen krájíme, posypem cibulkou s octem a dlabem :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

leni0323 3. 8. 2008, 9:57
no už mám chuť, domácí sulc milujeme, ale z kuřete jsem ho ještě nedělala, vyzkouším :-p :-p |:o) |:o) (D)
irena49 3. 8. 2008, 9:52
Díky Jarko za dobrý nápad (Y), určitě vyzkouším. Aspik přímo milujeme (L). (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (F) (F)
fojaa 3. 8. 2008, 7:25
Jari,díky za receptík.Určitě zkusím,protože teď o prázdninách už člověk neví co dělat k jídlu ;-) Domácí sulcík je domácí sulcík... (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie