Zobrazit přihlášovací formulář

Pizzy, chleby

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Pizza trojúhelníky

0.0
Pizza trojúhelníky

Potřebné ingredience

Těsto: 1/2 kg hl. mouky, 1 lžíce cukru, 1 lžička soli, 350 ml mléka, 75 ml oleje, půl kostky kvasnic. .........Náplň: tvrdý sýr, dietní salám, česnek, koření, kečup, olej. .......Na potření: vajíčko a koření

Postup přípravy

Do vlažného mléka dáme kvasnice a cukr a necháme stranou. Hotový kvásek pak dáme od mouky, přidáme sůl a olej. Vypracujeme těsto, které necháme vykynout.

Vykynuté těsto rozdělíme na dvě poloviny a vyválíme na vále. Těsto potřeme kečupem smíchaným s olejem, podrobíme postrouhaným sýrem, dáme salám pokrájený na kostičky a zamotáme do rolády. Z rolády uřežeme trojúhelníky a dáme na pečící papír na plech. Potřeme vajíčkem a posypeme kořením. Pečeme na 200°C.

Tato dávka je mi vyšla na 2 plechy. Jedna roláda vyšla na jeden plech.

Recept je z: www.mamincinyrecepty.cz (kde je dávka na 1 kg mouky).

Já dávala domácí kečup smíchaný s koupeným kečupem. Jako koření jsem použila grilovací.

na plechu

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

xelix 4. 1. 2009, 20:22
Tak dnes jsem udělala k večeři a můžu říct že je to opravdu super. Moc moc sme si pochutnali. Určitě ještě udělám (Y) děkuji za super recept (L). A to těsto sním se krásně pracuje no prostě moc moc super (clamp) (clamp)
Danna5 25. 5. 2009, 13:57
@xelix Taky nám to doma moc chutnalo. Je to rychle hotové. (clamp) Recept bohužel není ale přímo můj. Mám ho z internetu. |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie