Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 23 návštěvníků)

Zelné lívanečky

0.0
Zelné lívanečky

Potřebné ingredience

1 sáček kysaného nebo skleničku sterilovaného zelí,500ml mléka,3 vejce,hladkou mouku podle potřeby,3 - 5 stroužků česneku,1 prášek do pečiva,mletý kmín,sůl,pepř

Postup přípravy

Zelí přeceďte a pokrájejte na drobno.V mléce dobře rozšlehejte vejce,sůl,pepř a kmín vlijte do zelí.Přidejte tolik mouky s práškem do pečiva,aby vzniklo řidší těsto na lívance.Nakonec přidejte prolisovaný česnek a na lívanečníku pečte.Pokud se Vám zdá,že jdou špatně obracet,rozlamují se,přidám více mouky a hned první ochutnám,jestli je dostatek soli.Stále peroutkou přidávám olej.Znamenitě chutnají teplé i studené.Je jich plná mísa a pro nás jsou děsně žravé :-)))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

pinki 3. 2. 2009, 20:53
Ty placky jsou vynikající (flower), jak teplé, tak studené (clamp) ,pochutnala si celá rodina (Y) dekuji
Lucka.Kr. 24. 9. 2008, 14:24
(hello) SOni, dnes jsem dělala vaše placky. ;-) ;-) a jsou (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y).Moc jsme si pochutnali (jidlo) (zajic) Lucka
sonja 5 24. 9. 2008, 16:19
@Lucka.Kr. Lucinko,to mě těší :-) máte krásnou rodinku (F) přeji všem pohodové dny (L)
krišpa 22. 9. 2008, 10:22
(hello)Dnes budeme obědvat Vaše lívanečky,už jsem ochutnala a musím říci že mě opravdu (zajic)chutnají.odpoledne studené budou ještě mňamkovější. :-) ;-) (hello) (hello) (hello)
sonja 5 23. 9. 2008, 17:08
@krišpa Kristýnko,jsem ráda,že chutnají a máte pravdu,že studené jsou ještě lepší...i když žravé jsou oboje ;-) (hello) (hello) (L)
kurel 15. 8. 2008, 13:49
Tak ty musím vyzkoušet, vypadají báječně, recept už mám vytisknutý a po dovče se na ně vrhnu. (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie